מהו המינון המותר ללוריבן?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/08/2016 | 14:33 | מאת: משה

לעיתים רחוקות כאשר אני במצבי לחץ וחרדה אני משתמש בכדור לוריבן 1 מ''ג . לצערי הכדור מרגיע אותי רק במידה מאוד חלקית ולא מספקת. האם אפשרי לעלות את המינון בכדי לקבל תוצאה יותר טובה? למשל שני מ''ג בבת אחת במקום כדור אחד. או שזהו מינון גבוה מדי??

משה איננו עוסקים בתרופות. בכל מקרה, עדיף להסתייע בטכניקות של הרפיה עצמית ומדיטציה. דוגמאות לכך תוכל למצוא באינטרנט ובמיוחד ב"טיפים לפונים" שבתחתית עמוד זה מימין וכן ובמיוחד באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפש בגוגל). אם זה לא יספיק, כדאי יהיה לפנות לייעוץ פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני. טיפול מתאים עשוי לייתר את הצורך בתרופות ואת תופעות הלוואי הנילוות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה