חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/07/2016 | 16:19 | מאת: שאלה

חרדה שאלה24/07/16 16:17 שלום רב אני סובלת תקופה מחרדות ,זה מתאפיין ההרגשות מחנק בגרון.אני בת 41 ולפני כשנה הייתי בייעוץ אצל פסיכיאטרית והיא המליצה לי לקחת תקופה אסיול ורמוטיב 250מג .וזה הגיע אותי.בתקופה האחרונה הפסקתי עם הכדורים לגמרי ושוב חזרו לי החרדות עם הרגשת המחנק הגרון.האם איפשרי שאני אחזור לקחת את הרמוטיב בלי האסיול(כי הבנתי שהאסיול ממכר) ואם אפשרי אז מה הכמות שמותר לקחת ביום לפי 250 מג?

לחרדה, זה די מפתיע להתרשם מדברייך שהפסיכיאטרית המליצה לך על טיפול תרופתי בלבד. כללית, איננו עוסקים בתרופות ובהתייחס לתיאורך וגילך הצעיר, מן הראוי שתפני לקבלת טיפול פסיכולוגי- קליני. טיפול מתאים עשוי לעזור לך משמעותית ואפילו לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה