רסיטל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/06/2016 | 16:45 | מאת: צבי

היי לפני כ5 ימים התחלתי טיפול ברסיטל 20מג בבוקר , לאחר 7 שבועות שפריזמה לא השפיע עליי וגרם לי לעייפות וטשטוש בהתעוררות לאחר שינה וחוסר חשק מיני ובעיות בזקפה,עברתי לרסיטל ובכדור השני של הרסיטל גרם לי לקושי ההירדמות, ושינה בגג 5 שעות , והעייפות בהתעוררות העברה , ואז לאחר הכדור הרביעי שוב אני מאד מתקשה להתעורר ומרגיש מסומם יש מצב לעזרה ?

צבי לא ברור משאלתך לאיזה עזרה בדיוק אתה מצפה ? שכן, לא ציינת את הבעיה איתה אתה מתמודד פרט לכך שהתרופה לא עוזרת.. ??? כללית וכפי שכתבתי בתשובה לשאלה שלידך.. "הפורום והח"מ פסיכולוגיים ולכן לא עוסקים ביעוץ וטיפול תרופתי. בהנחה שבעייתך כרוכה במצוקה נפשית-ריגשית, הרי שכפסיכולוג, אני מייעץ לך שתפנה לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים , או במסגרת קופת החולים אליה אתה שייך, או באופן פרטי. כמעט לגבי כל בעייה נפשית, טיפול פסיכולוגי מתאים עשוי לסייע משמעותית ואפילו לייתר, במקרים רבים, את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה