ציפרלקס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

14/06/2016 | 16:20 | מאת: ליינה

שלום רב מזה 3 שנים אני משתמש בציפרלקס בעקבות חרדה ופאניקה ולפעמים הייתי משחק עם במינונים יש לציין שהתרופה מאוד עזרה לה במהלך ה3 שנים היו 3 הפסקות פתאומיות שבעקבותין חזרתי מייד לציפרלקס - לאחרונה הפסקתי למשך 4 חודשים והיו הרגשות כמו זרמים בגוף והתחילו מחשבות של חשדנות חזרתי שוב לציפרלקס אני לוקח אותו מזה 9 שבועות שילבתי בהתחלה עם כדורי נוקטורנו הגעתי ל8 כדורים ביום לפעמים כיום חל שיפור במצבי אני לפעמים לוקח כדור קטן נוקטורנו ולפעמים לא אך עדיין מרגיש בלחץ לפעמים ואי שקט בגוף האם צריך לתת עוד זמן לתרופה או שצריך לחשוב על העלאת מינון ? האם הכדור הפסיק להשפיע עלי כמו בעבר? היה שבוע שלם של הטבה מלאה ואז שוב חזרו תחושות של לחץ ומתחים

ליינה הפורום והח"מ פסיכולוגים. כך שאיננו מורשים ואיננו עוסקים בתרופות. בכל מקרה, לטיפול פסיכולוגי מתאים אין תופעות לואי, הוא עשוי לייתר את הצורך בתרופות ולרוב השפעתו החיובית עמידה לאורך זמן.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה