פריזמה אלטרולט

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/05/2016 | 21:10 | מאת: יוני

שלום לפני כשנתיים התחלתי טיפול בפעם הראשונה בחיי בפריזמה 20מג בבוקר ואלטרולט 20מג בערב , ההשפעה לאחר כמה שבועות הייתה מדהימה והתופעות הלוואי היחידה הייתה שלשול , לאחר חודשיים של טיפול החלטתי להפסיק שזאת טעות ענקית . אז לפני 3 שבועות התחלתי עוד פעם אותו טיפול ועדיין לא מרגיש שום שינוי... והתופעות הלוואי של חוסר זקפה הופיע ביחד עם עיכוב בשפיכה :( השאלה שלי האם הטיפול עכשיו יצליח או שאין סיכוי בפעם השנייה שזה יצליח ? ולאחר שהפסקתי טיפול של לפני שנתיים התחיל אצלי הזעה מוגברת בבית השחי שסימן לחרדה שלפני כן לא היה , עבר מדפיקות לב להזעה והסבל הוא נוראי , תודה

יוני הח"מ והפורום פסיכולוגיים ואיננו עוסקים בתרופות. כללית ובדרך כלל, תרופות שעזרו בעבר עשויות בהסתברות גבוהה להיות יעילות גם בשימוש חוזר. יש גם לזכור שתרופות מהסוג שאתה מתאר מתחילות להשפיע באופן ממשי רק לאחר כ- 4 שבועות בממוצע. והעיקר, במקביל לתרופות או אפילו כדי לייתר את הצורך בהן, עדיף שתפנה לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה