לחץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/04/2016 | 21:46 | מאת: אודי

היי , כבר תקופה ארוכה מאז שהתגייסתי (במשך שנה וחצי) אני מרגיש כמעט בכל ערב לחץ, אני מרגיש מועקה גדולה בחזה, את הרצון לבכות שבהתחלה הייתי בוכה בכל יום ועכשיו אני רוצה לבכות אבל לא מצליח, עצבני, כעס בלתי נשלט, רצון לריב עם כולם, רצון להתבודד, אכזבה וכישלון . אני לא יודע איך להתמודד עם זה - אני מתחיל בקרוב קבן אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח להאמין באנשים ופוחד שלא יעזרו לי , אני מרגיש שאני כמעט מאבד שליטה על עצמי ולא יודע מה לעשות , לפני שאני מתחיל טיפול אצל קבן איך אפשר לעזור לי?

אודי החלטתך לפנות לקב"ן נכונה וחשובה. אם, כפי שניתן להתרשם מדבריך, אתה במצוקה משמעותית וקשה, כדאי שתנסה להקדים את הפגישה שלך עם הקב"ן ואולי אף עם פסיכיאטר צבאי, על יד עדכון מפקדך ורופא היחידה בקשיים שלך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה