כאב ראש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/01/2016 | 17:28 | מאת: חרדה

שלום אני בת 28 לפני חצי שנה היה לי התקף חרדה מאז יש לי כאבי ראש מאוד מוזרים כאבי צדדים לכמה שניות וזה עובר ויש לי נימולים וזה עושה לי גירוד בקרקפת יש לי מין שריפה מוזרה הייתי במיון עשו לי בדיקות דם ובדיקת עיניים אישונים הכול היה תקין והרופא במיון אמרה לי שאני צעירה היא לא ממליצה לי לעשות סיטי .. ונתנה לי הפניה לנורולוג ... אחרי ביקור אצל הנורולוג הוא אמר שאין לי כלום ...ולא צריך סיטי וזה ממתח והמליץ לי כדורים מssri זה הגיוני שבגללל חרדות יש תחושובת כאלה ....

ערב טוב זה הגיוני ואפילו די שכיח שחרדות, מתחים ולחצים גורמים לתחושות וסימפטומים גופניים שונים, כמו אלו שתיארת. כמובן וכפי שעשית חשוב לברר זאת תחילה עם רופא מתאים. אם אין שיפור במצב, רצוי לפנות לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים אצל פסיכולוג קליני, או באופן פרטי או במסגרת קופת החולים אליה את משתייכת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה