מתח נפשי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/12/2015 | 22:43 | מאת: ניב סויני

אני בן 15 ולפני חודש קיבלתי מכה בראש לא היה לי איבוד הכרה או משהו לפני זה הייתי במתח נפשי וגם לאחר המכה זה התגבר והתחילו להיות לי כאבי בגוף קפיצות בשרירים וחולשה קלה בשרירים רוק מוגבר בזמן האחרון יובש בעיניים ולחץ באוזניים וגם רעידות קלות ביד ופעם בכמה ימים תנועה לא רצונית בבוקר בדרך כלל מה אני עושה ???

ניב יתכן ואף סביר שמדובר במתח נפשי הגורם לך לתחושות הגופניות שאתה מתאר. אך בכל מקרה כדאי שתפנה קודם כל לבדיקה אצל רופא המשפחה שלך, או כל רופא אחר, בתאום עם הוריך. אם הרופא יקבע שאכן מדובר במתח נפשי כדאי יהיה שתפנה לייעוץ של פסיכולוג קליני מתאים. שוב תוך תיאום עם הוריך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה