הקאות מהתרגשות ולחץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/11/2015 | 19:08 | מאת: אנונימית

שלום, בזמן האחרון אני עם בחילות תמידיות. אך זה נוצר בעיקר כשאני נמצאת עם מישהו מסוים שאני בקשר איתו. כל פעם שהוא מדבר איתי או רוצה להיפגש אני נתקפת בחילה ולא מסוגלת לאכול כלום, בעיקר לא לידו. יש לציין שאנחנו מכירים תקופה ובהתחלה זה לא היה לי. אני לא מצליחה לשלוט בזה וזה ממה מפריע לי בהתנהלות עד כדי כך שאני חושבת איך אני אהיה עם גבר ואוכל לידו בלי להקיא לידו. כרגע אין לי כסף לפסיכולוג שהבנתי שיכול לעזור עם המצב. אשמח לדעת אם אולי בכל זאת יש דרך אחרת לשלוט בזה כמו תרופה שאפשר לדעת לפני הפגישה איתו או משהו טבעי. תודה.

לאנונימית ראשית, אנו לא עוסקים בענייני תרופות וכד'. בכל מקרה, נראה על פי דברייך, שאת חשה את תגובת הבחילות והצורך להקיא, בעיקר כשאת בקשר עם ה"מישהו המסוים", מה שעשוי ללמד שמסיבה כלשהי את חשה סוג של מתח עז מסיבה שאת לא מודעת לה. להערכתי, אין טעם "לתקוף" את הסימפטום עם תרופות, אלא כדאי מאד לקיים ולו מספר פגישות עם פסיכולוג (אפשר גם במסגרת קופת החולים אליה את שייכת, ללא תשלום, או בתשלום מופחת), כדי לברר את התרגשותך הרבה שהחלה להתעורר ולהתבטא דווקא לאחר שאתם מכירים כבר מזה זמן. כדברי הקלישאה - "הגוף שלך מאותת לך משהו" וכדאי לברר מהו המשהו הזה ?!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה