הייתי לי חברה והיא עברה דברים לא פשוטים בבית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/11/2015 | 13:08 | מאת: דביר

וגם לי זה לא היה פשוט ותקופה ארוכה הרגשתי לא טוב שהייתי איתה כמו כאבי ראש כאבי בטן הקאות מה הסיבה?

דביר זה די צפוי שאם קורה משהו קשה למישהו שיקר ומשמעותי לנו, כמו בת/בן זוג וכד' זה עלול לגרום לנו להזדהות רגשית ועקב כך לתגובות של מתח רגשי וגופני. כמו כן, זה יכול לקרות גם כתגובה לתחושות דומות (לאו דווקא זהות), שאנו עצמנו חווינו או פחדנו מלחוות, בשלב כלשהו בחיים. אם התחושות הקשות מתמידות, מומלץ לפנות לייעוץ פסיכולוגי מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה