כאבי צלעות צד ימין

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/11/2015 | 14:19 | מאת: מיכל

שלום דר שמי מיכל בת 29 שלושה שבועות השתעלתי ממש חזק ואובחן לי ברונכיט שהתגלתה בסופו של דבר כדלקת ריאות וקיבלתי אנטיביוטיקה למשך כ 10 ימים , אחרי שסיימתי את האנטיביוטיקה קיבלתי שפעת שנידבקתי בה מהבת שלי , אני סבלתי מכאבים מתחת לחזה בזמן השיעול ועכשיו לאחר שסיימתי את האנטיביוטיקה עדין יש לי רבים מתחת לחזה עשיתי צילום חזה ועשיתי צילום ריאות שלא נמצא שום ממצא חוץ מהדלקת ריאות שאובחנה שם. אני בן אדם בריא שמעולם לא לקח אנטיביוטיקה ולא היו לו בעיות רפואיות אחרות וכרגע יש לי את הכאבים מתחת לחזה בצלעות מה זה יכול להיות? תודה רבה.

מיכל אני לא רופא אלא ד"ר לפסיכולוגיה. עלייך להתייעץ בעניין, עם הרופא המטפל בך או רופא המשפחה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה