נשירה מלחץ?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/10/2015 | 01:32 | מאת: אנה

היי האם יכולה להיווצר נשירה פתאומית עקב לחץ מרובה? אתמול פתאום קלטתי איזור קטן בקרקפת שממש בולט שפתאום נעלם ממנו שיער ולאחרונה באמת הייתי תחת לחץ נפשי... יש לציין שאני בת 26 ועד כה היה לי שיער מלא

אנה אכן, יכולה להיווצר נשירה פתאומית של שיער, עקב מתח רב או לחץ מרובה. בכל מקרה הייתי מציע לך להתייעץ בנדון גם עם רופא המשפחה או רופא עור ובמקביל, כדאי שתיפני לייעוץ של פסיכולוג מתאים, אם באופן פרטי או דרך קופת חולים, כדי לברר המקור ללחצייך והדרך להתמודד איתם בצורה יעילה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה