קפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/10/2015 | 08:47 | מאת: ימית

שלום אני בת 35 וסובלת מחרדות בגלל היפוכנדריה רציתי לשאול האם קפיצות שרירים בכל מיני מקומות בגוף הוא תסמין חרדה או שאולי ניוון שרירים ראשוני ועלי לגשת לנוירולוג?

ימית "קפיצות שרירים" עלולות בהחלט לנבוע ממתח נפשי. יחד עם זאת וכיון שאני לא רופא, כדאי שתבדקי זאת עם רופאך. כיון שאת עצמך מציינת ומודעת לכך שאת כדברייך,"היפוכונדרית" (חרדה באופן לא פרופוציונלי ממחלות ותחלואה), כדאי מאד שתפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים אצל פסיכולוג קליני.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה