התקפי חרדה ומה שביניהם..

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/10/2015 | 10:44 | מאת: stranger

שלום דר', רציתי לשאול אם מצב בו קיים דופק חזק ונשימה שטחית ומהירה לאורך מרבית שעות היום (שאינם מגיעים לכדי התקף חרדה) הם מצב סביר ומוכר? אני מטופלת מזה כחודש בציפרלקס וגם בקלונקס שכמעט ואיני עושה בו שימוש. בנוסף, האם יתכן שאדם שחווה התקף חרדה כלל אינו מרגיש את החרדה עצמה אלא רק את התסמינים הפיזיים? תודה רבה וחג שמח

stranger הסימפטומים שאת מתארת מוכרים ואפילו שכיחים. בהחלט יתכן ו"יש מצב" שיש סימפטומים של התקף חרדה ללא קיומה של חרדה מודעת ומובעת. כללית, מומלץ שפרט ובנוסף לטיפול התרופתי שאת מקבלת שתקבלי גם טיפול פסיכולוגי. טיפול מתאים יכול לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה