ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/09/2015 | 14:07 | מאת: בדוי

שלום, בחודשיים האחרונים אני חווה ירידה במשקל של 2-3 ק"ג, בתחילה הייתי בלחץ נפשי מסיבות כאלה ואחרות שגם גרמו לי לסחרחורות וחולשה ולאחר מכן המצב נרגע אך עדיין המשכתי לרדת במשקל.. יש לציין שיש לי תיאבון ואני אוכלת ארוחות מסודרות בנוסף עשיתי בדיקות דם מקיפות שיצאו תקינות לחלוטין ללא חוסר בברזל או בהמוגלובין.. רציתי לדעת ממה זה נובע? ואיך אוכל לעלות במשקל בחזרה?

ל-בדוי קשה להעריך רק על פי דברייך מדוע את יורדת במשקל. יכולות להיות לכך סיבות רבות ומגוונות, מה גם שכמות הירידה במשקל שאת מציינת אינה נשמעת לי דרמטית במיוחד. מן הראוי שתתייעצי בעניין עם רופא המשפחה שלך ולסמוך על חוות דעתו בעניין.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה