הפרעות חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/08/2015 | 06:58 | מאת: ש

לפני כחודשיים הלכתי למיון פעם ראשונה בחיי שהרגשתי שאני לא מסוגלת יותר לסבול את הדפיקות לב הסחרחורות התעלפויות המתח שסבב סביב זה והלחץ המתמיד, במיון אמרו לי שיש לי התקפי חרדה ומשם המצב רק החמיר אני מרגישה תמיד שיש לי מחלב סופנית דפיקות לב מהירות 24/7 סחרחורות ראייה מטושטשת חוסר חשק לעשות כלום , לא מרגישה שמישהו מבין אותי ולא יודעת למי לפנות שיכוון אותי למקום יותר טוב בחיי

ש. את צריכה לפנות (רצוי בהקדם. כדי להפחית סבלך), לייעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני מתאים. טיפול פסיכולוגי מתאים יוכל להועיל לך, די מהר.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה