התמודדות עם חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/08/2015 | 22:04 | מאת: ליאור

שלום רב, בשבוע האחרון קופץ לי השריר מתחת לעין שמאל.. קופץ בלי הפסקה וממש מצחק. בנוסף לפני 3 ימים התחילה לי כבדות בללי שמאל מה שהכניס אותי לחרדה גדולה עוד יותר ממה שאני כבר נמצאת בה. אני בתקופה לא קלה, לאחרונה עברתי גרידה עקב הפלה מה שממש שבר אותי. אני לוקחת הורמונים להקדמת הווסת. האם על זה קשור למה שאני מתארת בעין ובלחי? הרופאה אומרת שמדובר בחרדה ובכל זאת שלחה לנוירולג בגלל שלפני 3 שנים היה לי פציאליס.. אני בחרדה כפולה עכשיו.. ממה שאני עוברת בשבועות האחרונים עם הגרידה, ממה שקורה לי בפנים ועם המחשבה שהפציאליס יכול לחזור. אשמח לקרוא את תגובתך לגבי העניין.

ליאור אני לא יודע לאיזו התייחסות את בדיוק מצפה ? האם הסימפטומים שאת מתארת, עלולים לנבוע ממצב של מתח נפשי וחרדה ? בהחלט, כן !! האם זה עלול לנבוע מגורם רפואי/ביולוגי או נוירולוגי ? אני לא יודע, כיון שאני פסיכולוג ולא רופא. הפנייתך על ידי הרופאה שלך להשלמת הבירור הנוירולוגי, נראית לי הגיונית ומתבקשת, כמתבקש אגב לגבי כל סימפטום פיזי שראוי לשלול תחילה גורם אורגני/ביולוגי לגביו. בכל מקרה, כדאי שתיפני לייעוץ ולו קצר וממוקד אצל פסיכולוג מתאים, להקלת מצוקתך והמתח הנלווה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה