חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/06/2015 | 17:59 | מאת: שאלה

שלום רב,אני נמצאת בזמן האחרון בתקופה מאוד לחוצה ואני מאוד חרדה,הרופאת משפחה שלי המליצה לי לקחת אסיול 5 מג כדור ליום ו רסיטל 20 חצי כדור ליום,אני לוקחת כבר 3 ימים אך אני מרגישה לא טוב ומרגישה סחרחורות ואני מרגישה כמו הר געש שעומד להתפוצץ ושהחרדות לא פוסקות,האם זה מסוכן?האם זה הגיוני בגלל השימוש בכדורים?תודה

לבעלת השאלה איננו עוסקים בתרופות. כדורים/תרופות יכולים להקל על סימפטומים. לרוב הם אינם "פותרים" את התשתית לבעיה. לשם כך יש צורך בייעוץ/טיפול פסיכולוגי. גם טיפול קצר וממוקד עשוי לעזור בפתרון הבעיה ולייתר את הצורך בכדורים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה