לחץ והתפרצות זעם

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/06/2015 | 14:48 | מאת: אני

אני נשואה ואימא ל3 ילדים מקסימים.עובדת משרה מלאה וגם סטודנטית.מטבעי אני אדם לא רגוע אך לאחרונה העומס המוטל עלי כבד ונפשית אני חשה תשושה ולחוצה.בעלי מאוד תומך ועוזר אך אני בשלי.אני חשה שאני לא מצליחה לשלוט על ההתפרצויות,שהן שולטות עלי.אני צועקת וממש מרגישה את המתח בגוף.אני חוששת שזה פוגע במשפחתי האהובה (וכמובן שגם בי) ולכן רוצה לקבל עזרה. אודה אם תוכל להדריך אותי למי עלי לפנות: פסיכולוג,פסיכיאטר,פסיכותרפיסט,ביופידבק...אני כבר מבולבלת מרוב כל שיטות הטיפול.תודה רבה מראש.

ל- ? אני אמנם כפסיכולוג בעצמי אני עלול להמליץ יותר על פסיכולוגים. אך מששקלתי את שאלתך ביתר עמקות, הגעתי לידי המלצה, שאכן עדיף, גם במקרה שלך, שתפני לפסיכולוג קליני, המטפל בגישת ה-CBT (קוגניטיבי-התנהגותי). לעיתים ניתן לשלב זאת עם סדנא קבוצתית לשליטה בכעסים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה