סימנים בגוף

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/06/2015 | 02:29 | מאת: ra

היי יש לי בגוף תופעות דיי מוזרות שחלקם מופיעות ועוברות וחלקם נשארות והרופאים שבדקו אותי אמרו שכנראה זה מלחץ בהתחלה התחיל לי קילופי עור באיזור האף לאחר מכן בזקן נהיה לי חור סימטרי ללא שיער ולאחר שנה חזר לצמוח שיער ועכשיו יש לי בגב עיגולים של פריחה אני אולי בלחץ בעבודה אני עובד בעבודה של אחריות על ביצועים ויעדים איך יכולים לאזן את הלחץ שלא יפגע בבריאות וגם לא בעבודה ??

ra ?? "יקצר המצע" כאן מלפרט ואפילו לתמצת את הניתן לכתוב בהקשר לשאלתך "איך ניתן לאזן את הלחץ.." וכו'.. תוכל להיעזר ב"טיפים לגולשים" שבתחתית עמוד זה מימין וכן באתר המעולה של ד"ר ברוך אליצור (גלגל ומצא אותו ב"גוגל").

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה