משבר וייאוש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/04/2015 | 22:44 | מאת: אלה

שלום דר מאיר, רציתי לשאול על תופעה שבה אדם לוקח כדורים מתוך רצון לברוח מסיטואציה מכאיבה, במינון מוגדל (לא כדי למות) , אלא כדי להפסיק את הכאב. מתוך איבוד שליטה חלקי כדפוס חוזר במצבי מצוקה. אודה על תשובה מהירה

אלה אני מבין שאת/ה (?)במצוקה קשה, אך לא הבנתי מה השאלה ? ברור ש-"תופעה שבה אדם לוקח כדורים מתוך רצון לברוח מסיטואציה מכאיבה" היא תופעה קשה ומסוכנת שמן הראוי להימנע ממנה, לאלתר. הדרך לעשות זאת היא לפנות לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. אפשר דרך קופת החולים אליה אתה שייך או באופן פרטי. טיפול מתאים ואפילו קצר עשוי לעזור באופן משמעותי ומהיר.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה