התמודדות עם התפרצויות זעם

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/03/2015 | 20:25 | מאת: אברהם

כל דבר קטן כל לחץ גורם לי לצעוק צעקות נוראיות ולטרוק דלתות לפני כחודשיים נשברה דלת מזכוכית ומישהו יכל להיפצע מיזה איך אפשר להתמודד ולהתגבר על מצבי לחץ במיוחד כשאין מענה מיידי לדוגמה הצוות בהוסטל לא מרשים להתקשר למדריך לילה אפלו אם מקיאים איך אפשר להתמודד ולקחת אחריות בלי לפנות מיידית לעו"ס או לפסיכיאטר איך אפשר לקבל טיפול פסיכיאטרי בקהילה בלי לשלם כ4000 שח לחודש פרטי?

אברהם נראה שבעייתך קשה וטוב שאתה מודע לכך. למיטב הערכתי וידיעתי, אתה זכאי לסיוע פסיכולוגי ופסיכיאטרי בקופת החולים אליה אתה שייך, ללא תשלום או בתשלום מופחת. פנה למוקד הקופה אליה אתה שייך והם כבר יפנו אותך בהתאם.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה