מתח דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/03/2015 | 20:29 | מאת: אור

אני בת 70, לוקחת כבר 40 שנה לוריוון וקלונקס ומלודיל בכמויות. זה לא עוזר. אני בחרדות ובדכאון אמיתיים. עם כל הסיבות הטובות. הפרעת אישיות גבולית. ובדידות. להיגמל מהכדורים ולעבור לכדור אחר זו בעיה קשה. איך עושים את זה. האם זה יעזור לי בכלל. כי חיי אינם חיים. תודה.

אור כיון שאני והפורום פסיכולוגיים, אנחנו לא עוסקים ולא מורשים לעסוק בתרופות. אני מציע שתתייעצי בעניין שאת מעלה עם הפסיכיאטר או רופא המשפחה אצלו את בטיפול.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה