בעיה רפואית ללא ממצאים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/02/2015 | 22:56 | מאת: חי

שלום אני בן 18 כבר שנתים אני סובל מבעיות במערכת השתן כמו תכיפות במתן שתן, בהתחלה זה היה גם קושי אבל אם הזמן זה נעלם בעיקר בזכות זה שהייתי מלמד את עצמי להיכנס בזמנים ורק שאני מרגיש צורך חזק להשתין, עשיתי מספר בדיקות ולא נמצאו שום ממצאים. אני חושב שהבעיה שלי מקורה אולי בבעיות פסיכולוגית מוכחשות, אבי נפטר באותה שנה ואני די הכחשתי את המוות שלו, לא הראתי זה כלפי חוץ אבל עדיין היה לי מאוד קשה, יכול להיות שזה שורש הבעיה? שאם אני אטפל בזה פסיכולוגית זה יפטור לי את הבעיות?

חי בכפוף לדבריך שעברת בדיקות רפואיות ששללו סיבה רפואית-ביולוגית לבעיות במערכת השתן שלך, סביר בהחלט להניח שמדובר בסיבות רגשיות נפשיות (פסיכולוגיות) לעניין. כיון שכך, בהחלט מומלץ מאד שתפנה לבירור ויעוץ פסיכולוגי מתאים, אצל פסיכולוג קליני או רפואי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה