לא יודעת מה סוג הטיפול שאני צריכה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/02/2015 | 12:16 | מאת: מעין

שלום. אני אמא טרייה וחווה גלים באים והולכים של דיכאון. הכל קשה לי מאד ובכלל אני סובלת כל חיי מרגשות נחיתות, חוסר ביטחון עצמי ומטעינה כמעט כל פעולה בלחץ. הדבר מפריע לי לתפקד ובעיקר להגיע למקום גבוה בחיי. מה סוג הטיפול אותו אני צריכה והאם אתה מכיר מטפלים שיכולים לעזור לי?

מעין על פי תיאורך, סביר שאת זקוקה לטיפול פסיכולוגי מתאים. אם הפסיכולוג יתרשם שהסימפטומים קשים במיוחד הוא כבר יציע לך להתייעץ גם עם פסיכיאטר לשלם הקלה תרופתית של הסימפטומים. אנו לא ממליצים על שמות מטפלים בפורום. תוכלי לחפש פסיכולוג מתאים דרך "גוגל", או על ידי פנייה למוקד קופת החולים אליה את שייכת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה