לחצים בחזה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/12/2014 | 12:50 | מאת: אוראל

שלום אני בן 19 חייל , ליפני כשבוע התחילו לי לחיצות בחזה מין תחושה שמשהו יושב לי על החזה , אני מאובחן כסובל מחרדה כללית עם התקפי פאניקה ומטופל בציפרלקס . קשה לי מאוד על התחושה הזאת אני כל היום באינטרנט קורא על כל מיני בעיות שונות שיכולות להיות לי וזה ממש מטריד אותי , אני נמנע מפעילות גופנית כי זה פשוט מלחיץ אותי ואני חושב שאם אני אעשה פעילות גופנית אני פשוט אקרוס , הלכתי למיון בבית חולים נהריה שם עשו לי אקג צילום חזה ובדיקות דם , הכל היה תקין . לאחר יומיים הלחצים האלה שוב חזרו לי ופניתי עוד פעם למיון טרם וגם שם עשו לי אקג והיה תקין אני ממש לחוץ מההרגשה הזאת בחזה ותמיד חושב שאולי פספסו משהו , אולי יש המלצות מה לעשות עכשיו ?

אוראל על פי תיאורך את ממצאי הבדיקות הרפואיות, נראה שאין לך מה לדאוג לגבי מצבך הבריאותי- פיזי. הבעיה היא רגישותך החרדתית. יש לקוות שאולי היא תחלוף מעצמה, אך לאור עוצמתה והימשכותה הייתי מציע שתפנה לקב"ן היחידה לקבלת סיוע טיפולי ממוקד. זה עשוי עזור לך אף שלא להזדקק לכדורים שאתה מקבל.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה