חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

08/10/2014 | 13:57 | מאת: טלי

אני נמצאת בתקופה לא טובה ולאחרונה יש אצלי איזה דפוס קבוע של פחד מאונס . הטרדה מינית. זה מאוד מטריד אותי, יש לי סיוטים בלילה. מעולם לא נאנסתי ואני לא מבינה מה קורה לי. יש לי חבר והוא מאוד רגיש אלי, אנחנו לא שוכבים כשאני נכנסת למצב הזה של הפחד.

טלי כדי להבין מה קורה לך והמקור לסיוטייך, צריך להכיר אותך ואת רקעך האישי והאישיותי, באופן מקצועי, מלא ומפורט יותר. אם פחדייך ממשיכים להעסיק ולהטריד אותך, כדאי שתיפני לבירור אצל פסיכולוג קליני. גם בירור קצר עשוי להיות לך לעזר רב והקלה משמעותית של קשייך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה