התקפי חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/09/2014 | 09:07 | מאת: חן

היי, אני מתחתנת עוד חודשיים וביחד עם בן זוגי כבר שנתיים שמתוכם שנה וחצי אנו גרים ביחד. חשוב לציין שהשנתיים היו מדהימות והוא בחור מקסים. רציתי מרוד שיציע לי נישואין וחיכיתי בציפייה ארוכה. כשסופו של דבר זה קרה נתקפתי התקפי חרדה שגורמים לי להרהר במחשבות טורדניות האם הוא האחד. הוא לא הטיפוס שבדכ הייתי נמשכת אליו ומתאהבת עד מעל הראש לפניו, אבל בטוח שכן אהבתי אותו במשך שנתיים, אני פשוט לא מצליחה לשחזר את הרגש וזה מלחיץ אותי בטירוף. יש לי רעידות בגוף, הזעה, דפעקות לב מואצות, בעיקר בלילה. מה עושים?

חן תחושתך אינה נדירה ואף מתרחשת לעיתים די שכיחות אצל אנשים העומדים בפני החלטות חשובות. אלא שאם תחושתך מתמידה כדאי שתיפני ולו לייעוץ קצר אצל פסיכולוג קליני מתאים, שיוכל לברר יחד איתך ויותר לעומק את מהות חרדתך והתלבטויותייך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה