מה קודם למה? דחוף

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/08/2014 | 21:32 | מאת: אמיתי

הופיע לי התקף סחרחורת ורטיגו רק בשכיבה. בעמידה כמעט כלום. כל התסימנים תואמים משהו במנגנון של האוזן. אבל לי יש תחושה שזה חרדה. התרגול גורם לחוויה יזומה של הורטיגו בצורה מפחידה. זה לא עובר. ואולי מגביר חרדה. כיצד ניתן לדעת האם המקור הוא חרדה כאשר הסימנים הם פיסיולגיים. בעמידה והליכה אין משהו דומה רק בשכיבה והטיית הראש זה קורה. האם כדור כמו לוריוואן יכול להחמיר את הורטיגו או לעזור או קלונקס?

אמיתי שאלתך די שכיחה, אך כצפוי במצבים מורכבים מעין אילו, קשה לתשובה. בכל מקרה, עליך להיוועץ עם רופא המשפחה שלך וקרוב לודאי גם עם רופא מומחה לא.א.ג. הם ייטיבו לאבחן מה הגורם הדומיננטי בבעית הסחרחורת שלך וכן להחליט על הטיפול התרופתי המתאים, אם בכלל.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה