התקף חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

23/06/2014 | 21:45 | מאת: מירי

בעלי גבר בריא בדרך כלל חוץ מבעיית לחץ דם גבוה ומטופל בתרופות הוא בן 60 אימו נפטרה לפני כחודשיים אני מציינת זאת כי ייתכן שייש קשר להתקף חרדה שנתקף לפני כיומיים התופעות היו קושי בנשימה הזעות ואי שקט ומחשבות טורדניות הוא לא רגוע קבעתי לו תור לרופאת משפחה. שאלתי היא אם טיפול תרופתי כמו ציפרלקס יכול לעזור לו. אני גם מטופלת בתרופה הזו ולי זה עזר מאודרציתי גם לציין שהמצב רוח שלו ירוד מאוד. מצפה לתשובה מהירה תודה רבה מירי

מירי איננו עוסקים בתרופות אלא בייעוץ וטיפול פסיכולוגי. כפי שאת יודעת מניסיוך וכדברייך, ציפרלקס היא תרופה אנטי דיכאונית (ובמינון מסוים גם אנטי חרדתית), יעילה, אך נטילתה מחייבת מרשם רופא וכמובן שאינה מתאימה לכל בעיהוכל אדם. בכל מקרה, עדיף טיפול פסיכולוגי. טיפול מתאים אף עשוי לייתר הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה