חרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/06/2014 | 20:35 | מאת: סיסי

שלום רב, אני בת 23 ילד בן 4.5 בריאה בדרך כלל. בחודשיים האחרונים אני עוברת את ההתמודדות הקשה בחיי. זה התחיל מכאבים ודקירות בכל בית החזה ותחושה של שריפה ודפיקות לב מהירות צמרמורות דחף להכנס לשירותים ומצב רוח ירוד במיוחד יחסית לבחורה מלאת שמחת חיים מצחיקה ומוקפת חברות כל.רופאת המשפחה המליצה על רמוטיב 500 ויחד עם זאת הגיעו תוצאות בדיקות תקינות שעשינו בימים אלה. בצורה מופלאה כמעט יום אחרי שקיבלתי את הכודרים (עדיין לא שתיתי אותם) קמתי ללא כאבים ושום תחושה בבית החזה שמחתי שהצלחתי ללא הכדורים וכנראה הם נתנו לי את הסטירה. עברו כמה ימים התחילו סחרחורות נוראיות סוחר שיווי משקל פנימי שעברו עם הזמן ללא הכדורים עדיין מאז המצב החמיר . כל כאב גרון מתפרש אצלי כסרטן בגרון כל כאב ידיים או רגליים מתפרש כניוון שרירים כל כאב ראש מתפרש כגידול בראש וכן הלאה.... אני כל היום מתעסקת בזה וקוראת דברים באינטרנט שמשום מה כל תופעות הלוואי פתאום מתאימות למה שאני חווה בהכל... המצב רוח ירוד במיוחד וההתעסקות כל היום במחלות מתחילה להוציא אותי מדעתי. אשמח לדעת אם יש הגדרה מסויימת למה שאני חווה והאם עדיין רלוונטי לשתות את הרמוטיב 500 שקיבלתי מרופאת המשפחה שנשארו חדשים בארון. חשוב לציין שהיני עובדת במקום עבודה ומתפקיידי אני עוסקת בביטוחי בריאות לאנשים ושומעת המון על מחלות שלא שמעתי מיימיי המקום עבודה יחסית חדש ולרב משם התחילו המחשבות הנל. אשמח ממש להתייחסות או דעה תודה רבה רבה והמון בריאות

סיסי איננו עוסקים בתרופות אלא בייעוץ וסיוע פסיכולוגי. לענין הרמוטיב, תצטרכי להתייעץ עם הרופא שהמליץ לך על הטיפול הזה. בכל מקרה ועל פי תיאורך נראה שאת סובלת ממתח וחרדות בעוצמה ניכרת, המצדיקה פנייה לפסיכולוג קליני מתאים (במסגרת קופת חולים, או באופן פרטי), לקבלת טיפול פסיכולוגי שיעזור לך להבין את המקור לחרדותייך ובעיקר יספק לך כלים כדי להתמודד איתן ואף ולבטלן.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה