חרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/05/2014 | 19:25 | מאת: רוז

שלום אני בת 44 אמא לשלושה בנים בוגרים ליפני 10 שנים סבלתי נורא מחרדות הלכתי לטיפול פסיכוטרפיה וטופלתי בסרוקסט הטיפול ממש עזר והחזיר אותי לחיים אני כבר 3 שנים ללא טיפול לוקחת מידי פעם ואבן פעם בכמה חודשים ובקיצור מצליחה פחות או יותר להילחם בדקות הקשות של החרדה מה שקורה היום אני כל היום חושבת על מחלות קשות שאוליי יש לי זה לא עוזב אותי כל כאב אני ישר יוצרת לי בראש מחלה אני מאוד סובלת מאוד לא ממש מתפקדת בבית מיום ליום זה יותר קשה לי מה לעשות ?

רוז כמי שכבר היתה בטיפול פסיכולוגי ופסיכאטרי ונעזרה בהם משמעותית, הרי שנראה שהתשובה ברורה, מן הראוי שתיפני שוב לקבל את אותו סיוע מקצועי (העשוי להיות יותר קצר הפעם ) ואולי אף מאותם מטפלים. חזרה מסוימת עונתית לסימפטומים שכבר היו לך ואף חלפו, די שכיחה בתחום בריאות הנפש בכלל ולגבי חרדות בפרט. כאמור, העוררות החרדתית המחודשת עשויה להיות קצרה יותר וכך גם, יש לקוות, הטיפול הנדרש.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה