סטרס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/05/2014 | 08:11 | מאת: אבי

לאחרונה לאחר בדיקות רפואיות בגלל כאבים באזורים שונים בגוף הכולל בעיות נשימה כאבי גב בעיות עיקול שלא נמצא בעיה גופנית ולאחר שיחה עים אנשי מקצוע בתחום הנפש מסקנתם שזב סטרס כי אני נמצא לאחרונה בלחץ כלכלי מתח וכו ניסו טיפול תרופתי אך ישנם תופעות לווי קשות הופסק הטיפול מבקש עצה מה ניתן לעשות ללא כדורים ואך אפשר לחזור למצב רגיל כמו בעבר כי המצב הנוכחי משפיע על כל הגוף אודה על עזרה

אבי תגובתיות יתר ללחץ (Stress), המתבטאת לרוב במצוקה ריגשית או כמו במקרה שלך גם בסימפטומים פיזיולוגיים, מצדיקה ולעיתים אף מחייבת פנייה לייעוץ/טיפול פסיכולוגי, של ממש, אצל פסיכולוג קליני מתאים. זה יכול להעשות מטעם ובמסגרת קופת החולים אליה אתה שייך או באופן פרטי.

13/05/2014 | 07:55 | מאת: ליה

לי החלו בעיות בריאות כשהייתי בתקופה לא קלה בחיים שלי. למעשה אני בטוחה שזה נבע מכך. כמו שאומרים כאבים פסיכוסמטיים. סטרס יכול לגרום לנדודי שינה, חוסר תאבון, ועוד תופעות פיזיולוגיות שונות. חשוב לטפל במקור לבעיה ולא בסימפטומים. שווה לך לנסות כדורי לקטיום (זה מה שאני לקחתי בסוף). זה טבעי וזה מפחית מתחים וחרדה ומרגיע את מערכת העצבים (לא ממכר).

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה