תחושת דכאון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/04/2014 | 16:28 | מאת: נאת

לפני שלושה חוד התגרשתי לאחר שלושה חוד נישואים. חוויתי אלימות על כל פניה מילולית פיזית נפשית.. אני בת 31 ואחרי שנה התחתנו. לפני שבועיים סיימתי לעבוד לאחר שנה וחצי. מרגישה לחץ וחרדות לא יודעת איך להתחיל מחדש. נשארתי בלי כלום גרה בבית של אבא. (אמא נפטרה) אני מרגישה שאני נופלת לדכאון (התחלתי טיפול אצל פסיכולוג) איך אני קמה ומתמודדת . אני לא מסוגל לעשות כלום כל היום בבית לבד יש לי חברים שעוטפים אותי אבל מרגישה לבד

נאת מצער לקרוא על סבלך ודיכאונך. טוב עשית שפנית לטיפול וסיוע אצל פסיכולוג. אך לנו אין מה להוסיף בעניין, מבלי להכירך יותר לעומק. אני מניח שאת משתפת את הפסיכולוג בכל קשייך והוא גם ישקול ודאי אם יש צורך גם בסיוע תרופתי ?!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה