תרופה שגורמת להקאה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/04/2014 | 21:42 | מאת: בטי

שלום אני סובלת מאמטופוביה ובבדיקה רפואית אחרונה הרופא אמר שיש לי המון ליחה ונתן לי מוקוליט. אני פוחדת לקחת כי כבר לקחתי פעם אחת לפני שנים רבות וזה גרם לי להקיא. האם יש דרך אחרת לפתור את זה כי אני מתחילה לרעוד רק מהמחשבה בכל פעם שאני חושבת על זה. תודה. ..

בטי גם ללא תופעת הלוואי שאת מתארת לגבי התרופה שהציעו לך, הייתי ממליץ שתיפני לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים (עדיף בגישת ה-CBT והיפנוזה). טיפול מעין זה עשוי לייתר את הצורך בתרופות ואף לבטל את בעייתך ה-אמטופובית (פחד מועצם מהקאות וקיא).

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה