תחושת חוסר אוויר

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/01/2014 | 03:05 | מאת: ג'סיקה

אני כבר תקופה דיי ארוכה אפשר לומר אפילו שנה וקצת שאני סובלת מתחושת חוסר אוויר וזה קורה לי בעיקר בלילות, כן אני יודעת שזאת תופעה נפוצה עקב לחץ נפשי (עשיתי בדיקות דם ואקו לב ויצא תקין) ואני באמת מנסה להיות יותר רגוע אבל עדיין אני סובלת מתחושת חוסר אוויר ואני לא יודעת מה לעשות עם זה (הייתי מעשנת לשעבר) ואני בת 20. אשמח לעזרה

גסיקה להערכתי תוכלי להסתייע רבות בתרגול של הרפייה עצמית ו/או מדיטציה מתאימה, להקלה על מצבך. ישנם קליפים מעולים לכך באתר של דר ברוך אליצור ( חפשי בגוגל ) וכן תוכלי לנסות ולאתר קליפ מתאים עבורך ב-יוטיוב. אם לאחר תרגול מתמיד במשך כשבוע לא תחושי כל הקלה, כדאי יהיה לפנות לפסיכולוג קליני או רפואי מתאים שיעזור לך בנדון.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה