לא יודיע אך לסביר את זה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/01/2014 | 15:28 | מאת: שלומי

שלום לפני 4שנים התפרץ אצלי חרדה ועכב זה לא ידעתי מזה וכול הזמן דרוך עד כדי כך שהשרירים שלי תפוסים וזה כבוע ובזמן התקף חרדה השריר מתכווץ ולא מרפה גם לאחר ההתקף אני חושש שזה לא פיברומילגיה

שלומי לא ברור לי מה בדיוק אתה לא יודע להסביר ?! חרדה ומתח אכן מאופיינים וגורמים לרוב לכיווצי שרירים שונים. הם עלולים להיות זמניים או ממושכים וכו. בכל מקרה כדאי גם להיוועץ תחילה ברופא המשפחה כדי לשלול אפשרות של גורם ביולוגי אחר לכיווצים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה