התקף חרדה ראשוני..(אלפרוקס 0.25)

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/12/2013 | 20:06 | מאת: שי

שלום. אני היום בן 21.5, עברתי התקף חרדה ראשון בחיי לפניי מספר ימים, הגעתי לקבלת עזרה בביה"ח ושם נתנו לי את כדורי האלפרוקס mg0.25.. הגעתי להמשך טיפול אצל רופא המשפחה שהמליץ לי לעזוב את האלפרוקס, ולקחת ואבן 10mg ... (כי הוא לא מכיר את האלפרוקס ואת השפעותיו כך טען) שאלתי היא: בנתיים האלפרוקס נותן לי מענה ועוזר לי לתפקד, את הואבן עדיין לא ניסיתי כי הבנתי שהוא מרדים וממכר... 1) להתקף ראשוני מהסוג שלי, עדיף לי להישאר עם האלפרוקס או להחליף לואבן? 2) את הכדור אני אמור לקחת מהבוקר? או רק כאשר אני מרגיש את ההתקף מגיע.? תודה

שי איננו עוסקים בכדורים ולכן לא אוכל להתייחס לשאלתך הספציפית. בכל מקרה בהתקפי חרדה עדיף לטפל טיפול פסיכולוגי על ידי פסיכולוג קליני מתאים. טיפול מתאים עשוי לעזור מאד ואפילו לייתר את הצורך בטיפול תרופתי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה