בהיריון בשבוע 9 ועם חרדות,אשמח לייעוץ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/12/2013 | 01:50 | מאת: הריונית

אני עם עבר של חרדה,לפני 11 שנה הייתי נוכחת בפיגוע מאוד קשה ונפגעתי נפשית מאוד קשה עם סכיזופרניה,10 שנים מחיי נטלתי כדור של 100 מ"ג של "לפונקס" ( נגד חרדה בעיקר)היום אני כבר בת 29 נשואה ובהיריון ,לפני ההיריון הפסקתי את הטיפול ביוזמתי למטרת היריון תקין ובריא ללא כדורים אך הפסיכיאטר לא היה איתי בנושא(כנראה פחד על סיכון) אל יש לציין שאני באיזון כבר שנים,עובדת בעבודה קבועה 7 שנים ויש לי בעל מקסים ואוהב ואני מאושרת בחיי,פעילה חברתית , אך קצת עצבנית לאחרונה (לצערי הרב) אולי קשור להורמונים עברו ימים וכך כבר 9 או 10 חודשים ואני ללא הכדורים אך למרבה הצער כשחשבתי שנפטרתי מזה הגיע אבחנה לתסמונת- "פיברומילאגיה" ועכשיו אני בהיריון בשבוע 9 ,נורא קשה לי גם ההיריון וגם הפיברומילאגיה אני מרגישה גמורה ותשושה אין לי כוחות לעשות כלום ויש לי יום אחד בשבוע שאני עם אנרגיות, אני במתח עם ההיריון יצליח ובחרדות מה יהיה מכיוון שההיריון הזה הוא הדבר הכי יקר לליבי (חיכיתי לרגע הזה כל חיי) והכמיהה ליהיות אמא פשוט מוזרמת בדמי ,אשמח לקבל ייעוץ מה ניתן לעשות חוץ מלפנות לייעוץ בסיכון גבוהה ,תודה רבה. מההריונית :-)

להריונית כיון שאינני רופא, לא אוכל לייעץ לך בעניין המחייב בהחלט חוות דעת רפואית ופסיכיאטרית. אם אינך שלמה עם המלצות הפסיכיאטר אצלו את נמצאת או היית בטיפול, יש בהחלט מקום להתייעצות של דעה שנייה עם פסיכיאטר אחר. לעניין הפיברומיאלגיה, ניתן אמנם להסתייע בטיפול בהיפנוזה שהינה כלי טיפולי יעיל ביותר להפחתת כאבים, אך גם כאן, לאור הרקע הסכיזופרני שלך, הייתי ממליץ שתתייעצי תחילה עם הפסיכיאטר בנדון.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה