אמטופוביה 2

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/11/2013 | 22:21 | מאת: אמטופובית

שלום רב, התייעצתי לא מזמן פה לגבי אמטופוביה וציינתי שהתחלתי בטיפול פסיכולוגי, הוצע לי כאן טיפולים היפנוטיים ורציתי לשאול מה זה? האם כל פסיכולוג עושה זאת? והאם זה מקובל שאשאל את המטפלת שלי לגבי זה? המון תודה מראש

לאמטופובית היפנוזה היא כלי טיפולי יעיל ביותר באופן כללי ובמיוחד לגבי חרדות, פוביות, מתחים, כאבים וכד'. לא כל פסיכולוג יכול ומורשה לטפל בעזרת היפנוזה, אלא רק אילו שהתמחו בתחום והוסמכו לכך ברישיון מוגדר של משרד הבריאות. כמובן שאת יכולה ואף אמורה להתייעץ עם המטפלת שלך בנדון. עקרונית ומעשית יתכן שילוב והמשך טיפול אצל המטפלת הנוכחית שלך, אם תבחרי להשתתף במקביל ועל דעתה בסדנה ל"היפנוזה עצמית" וכד'.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה