חרדות בריאות וטיפול

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/10/2013 | 07:57 | מאת: סובלת

שלום, היננו בת 42 וסובלת מאוד מחרדות בריאות. בעיקר לאחר הפיכתי לאמא. הייתי בטיפול פסיכולוגי שקצת אפילו החריף את החרדות ועזבתי, לאחר מכן טיפול CBT שמניב תוצאות אבל עדיין לא משמעותיות. במשך השנים גם הייתי בכל מיני טיפולים אלטרנטיבים אבל הם היו סוג של "אקמול". כמו שניתן לתאר, איכות החיים שלי מאוד נפגעת. אני חיה את החרדות יום-יום ומאוד מאוד קשה לי. מכל הקריאות שלי באינטרנט, טיפול CBT הוא המיטבי. יש עוד טיפולים? היפנוזה? עד כמה היא מועילה במקרים הללו מהניסיון שלך ועד כמה היא מסוכנת? תודה!

לסובלת מצער לשמוע שהטיפולים השונים לא הועילו לך עד כה. טיפול מתאים והתמדה בו עשויים, בדרך כלל, לסייע משמעותית. לשאלתך בעניין היפנוזה הרי שהיא מהווה ואף מוכחת ככלי טיפולי יעיל ביותר ואני בהחלט ממליץ להסתייע בה. אין כל סכנה בהיפנוזה. במיוחד כשהיא מופעלת על ידי מטפל מומחה ומורשה לטיפול בהיפנוזה .

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה