לדוקטור מאיר נעמן-עצה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/10/2013 | 15:44 | מאת: שמש

דר' מאיר היקר בבקשה עזור לי,אני לא יודע כבר מה הנכון לגבי מצבי ובינתיים אני סובל!, אקצר ברקע מקדים ואומר שאני בן 32 עם רקע חיים שתמיד היו רצופים במשברים וחיים לא קלים, חרדה תמידית ממחלות, ועבודה שתמיד הייתה מלווה בסטרס.לפני כשנתיים ( לאחר תקופה קשה של גרושין) התחלתי להרגיש חוסר שיווי משקל בהליכה ובעמידה, תחושה מפחידה ומעיקה מאוד,מתגבר בעיקר בחנויות וקניונים ומסדרונות אבל בכל מקום בעצם! אני לא נופל או מרגיש שאני מסתובב אלא תחושה שאני בעצם זז לצדדים כשאני עומד או הולך !! לפני חצי שנה גילו מיקרואדנומה ברצפת הסלה סמוך להיפופיזה בגודל 5 מ"מ , רופאים כולם ניורולוגים, ניורורכירוגיים רופא אא"ג , רפא עיניים וכו' מתעקשים שהסחרחורת הזו וחוסר היציבות הקל אינו נובע מהגידול! האם תיתכן תחושה מעיקה כזו על רק נפשי-חרדה או דיכאון ? עד כדי כך שלעיטים נדמה שאני ממש זה ונאלץ להיאחז במשהו ?!האם נתקלת בכל שנות נסיונך באדם עם סיפמטום כמו שלי שהוא תגובה קלינית של חרדה ? או הפרעה אחרת ? - אשמח לתשובתך , השתדלתי להקיף ולקצר , אם חסר משהו בפרטים אשמח לכתוב לך - תודה רבה

שמש הסימפטומים שאתה מתאר של סחרחורות ותחושה של אובדן שיווי משקל עלולים לנבוע, או להיות מועצמים כתוצאה מגורמים ריגשיים, כמו מתח, חרדה וכד. יחד עם זאת, כל אבחנה או השערה שכזו מותנית באבחנה רפואית מקדימה, השוללת סיבות רפואיות-ביולוגיות אפשריות. במקרה המורכב שלך, כמתואר על ידך, הייתי מציע שתתייעץ גם עם רופא פסיכיאטר האמור להיות מסוגל ומיומן להעריך הן את המידע הרפואי בעניינך יחד עם התרשמותו המקצועית ממצבך הנפשית. ח

17/10/2013 | 00:51 | מאת: אביב

יש לי אותן תופעות לוואי אשמח אם תיצור עימי קשר... 0549288017

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה