אסתו

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/10/2013 | 05:47 | מאת: עודד

שלום אני שתית סראקסט הרבה שנים בזמן האחרון לא עזר הביאו אסתו 20 בהתחלה היה בעיות בשפיכה עז הורדו ל 10 אחר שלוש שבעות עילו ל20 האם בעיות השפיכה שוב יחזרו תודה

14/10/2013 | 06:01 | מאת: ליפא

זה כדור שצריך ךיבוד תקופה ךתיקון כימחה ןבמקביל לכך צריכים טיפול נפשי שיאפשר שינוי בחשיבה רגש פעולה בחיים. הבעיות של הכדור ביכה יוצרות נזק נפשי נוסף. תלך להתיעץ עם איש מקצוע נוסף.. פעילות גופנית גם.

עודד אני דר לפסיכולוג קלינית ולא לרפואה ולכן אני לא עוסק ומנוע מלעסוק בייעוץ תרופתי. מציע שתפנה לפסיכיאטר שלך, או לפורום רפואי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה