חרדה מכשלון בעבודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/09/2013 | 14:19 | מאת: ענבל

שלום רב! אני בת 37. בעלת תואר שני וניביון עבודה מגוון. אני לומדת עכשיו משפטים וכבר מתכוננת לראיונות התמחות. הבעיה שלי היא שאני מאד מפחדת מכשלון ולמרות הרקע העשיר שלי אני בתוכי מרגישה לא מספיק טובה. בעברי ניסיון עבודה לא מוצלח לשל 5.5 שנים בה סבלתי מבוס שזילזל בי ובכישוריי ועל אף שהצלחתי להתמודד עם העניין וענייני עומד תלוי בבית דין לעניני עבודה עכב בין היתר פיטורי בהריון, אני סוחבת בתוכי את החוויה הנוראית של אותו מקום עבודה. איך אפשר להשתחרר מכך? יש לציין כי למרות היותי נשואה עם שני ילדים הצלחתי עד כה יפה בלימודי המשפטים.תודה רבה !!

ענבל בעייתך מייצגת את הפער המתקיים במרבית הבעיות הנפשיות-פסיכולוגיות. פער בין החלק המודע, הרציונלי והמבין לכאורה, שאין ממה לחשוש וכו לבין החלק הלא מודע, הריגשי המגיב בחשש, רתיעה ומתח. לגופו של עניין, תוכלי להסתייע בטיפים לגולשים שבתחתית עמוד זה מימין, כמו גם האתר של דר ברוך אליצור. אם זה לא יספיק בכדי להקל מצוקתך כדאי שתיפני לייעוץ/טיפול ממוקד אצל פסיכולוג קליני מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה