פאניק דיסאורדר+הריון בת זוג ותפקוד מיני

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/09/2013 | 10:22 | מאת: אלון

בחודשיים האחרונים אני חווה שפיכה מוקדמת מלווה בתחושת חרדה ו/או עגמומיות.הזיקפה הסתדרה ויש תחושה טובה בפין רק שאז השפיכה מגיעה מוקדם מידי ולא בהתפרצות אלא כחלב גולש.(בכדורגל קוראים לזה "דרד'לה",חלש כזה). שינויים בשיגרת החיים:1-אשתי בהריון וזה פעם ראשונה שאני מקיים יחסים עם אישה בהריון ואני מרגיש מוזר ובכלל קצת בלחץ מכל הנושא.יחסים שהיו "פאן" הפכו לדבר האמיתי-משפחה 2-אני "פאניק דיסאורדר" ולפני חודשיים הפסקתי ליטול פרימוניל שיצורו הופסק ולא החלפתי אותו במשהו אחר.כדור חליפי שהוצע לי גרם לחוסר תחושה בפין (שדווקא כן הגיע לזיקפה) ואי הגעה לאורגזמה.הפסקתי מיידית. אולי יש פה אפקט גמילה שיש לו השלכות על תפקוד מיני,אני רק מנחש,אינני רופא. לתגובת מומחה אודה חג סוכות שמח

אלון גם אני לא רופא ותחום המומחיות שלי הוא פסיכולוגיה קלינית ולא תרופות. אני לא חושב שבעייתך קשורה בגמילה מהתרופות אלא תוצאה של מתחים נפשיים אפשריים הטעונים בירור ואבחון מקיפים יותר. לכן במידה ולא יחול שיפור בבעייתך כדאי שתפנה לקבלת יעוץ פסיכולוגי מקיף אצל פסיכולוג קליני מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה