נימול בפנים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/10/2005 | 12:55 | מאת: דנה

החודש האחרון היה לי מאוד לחוץ ומלא דאגות. לפני כשבוע פתאום התחלתי לחוש נימול בלחי שמאל, שנמשך יומיים,ועבר ולאחר כמה ימים שוב חזר,דיי נכנסתי לחרדות מהנושא ולא הפסקתי לחשוב על כך, זה העסיק אותי במשך כל היום, פתאום התחלתי להרגיש גם נימול ביד שמאל וגם ברגל, האם יתכן כי זה נובע מחרדה? בכל מקרה אני ניגשת מחר לרופא, אבל רציתי לדעת אם זה משהו שיכול לנבוע מחרדה?

סיבתיות אורגנית-פיזיולוגית. טוב את עושה בלכתך להוועץ עם רופא, תחילה. בהצלחה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה