חרדות? כן או לא?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/10/2005 | 11:55 | מאת: שירי

לפני כשלוש שנים נפרדתי מהגרוש שלי לאחר שנה וחצי של התעללות פיזית ונפשית. במשך הזמן הזה תמיד העמדתי פני חזקה והאמנתי שאני אכן כזו. ויתרתי על טיפול פסיכולוגי המשכתי בשיגרת היום וגידלתי (ועודני מגדלת) ילד מקסים לתפארת. השקעתי בבני כל מה שיש לי ואת צרכי אני השארתי בצד בטענה שאני חייבת להיות בשביל הילד. בני בן 3 , בכל הזמן הזה לא פיתחתי מערכת יחסים מכיון שאני פוסלת כל בחור לפני שנפגשתי איתו , אני מוצאת את עצמי ממציאה תירוצים שונים ומשונים כדי לא להפגש , אבל מצד שני אני כן רוצה למצוא בן זוג ולהקים משפחה נורמלית. אני אוהבת שכל דבר שאני עושה יהיה בדרך שלי , לא אוהבת ספונטניות אלא לדעת לפני מה אני עומדת.... האם זוהי חרדה או אולי פחד מפני מה שכבר עברתי בעבר. לאחרונה אני מרגישה כאילו כל מה שאגרתי בשנים האלו מתפרץ. אני עצבנית , חסרת סבלנות.... אני מרגישה שאני זקוקה לעזרה / הכוונה.... תודה מראש שירי

..לתשומת לב מקצועית. ע"פ דברייך ותיאורך אכן סביר מאד שמצוקתך קשורה במה שעברת. אם בביטוי "הכוונה", את מתכוונת לקבלת כתובת מתאימה, הרי שהן רבות מאד, הן מטעם הרשויות (האג' למניעת אלימות במשפחה, משר' הבריאות, קופות-חולים ) והן באופן פרטי. נא פרטי ציפייתך, או טלפני אליי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה