צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/03/2005 | 13:30 | מאת: סאהרה

שלום: אני סטודנטית בתואר שני , האמת שאני גם עובדת שלושה ימים בביה"ס,יש לי הרבה עבודות וסימנריונים שעליי לעשות,בכל פעם שאני מנסה להתחיל לכתוב עבודה מסוימת אני מבלה הזזמן בדברים אחירם, ומעדיפה להשאיר ולאחר את זה .וכך הימים עבורים ואני לא עושה כלום, האמת שאני כל פעם מתיאשת, ונכנסת ללחץ יותר ויותר כי יש בפני הברה עבודות לסמסטר הזה שעלייי לעשות. אני חוזרת לביתה אחרי הלימודים או אחרי העבודה כל כך עיפה ומעדיפה לישון ואחר כך אני מבלה הזמן ואומרת לעצמי מחר אתחיל לקרוא ,ולעבוד.עם העבודות הרבות שיש לי אני לא יודעת מה לעשות? האם משיהו יכול לעזור ל לצאת מתחושה של הלחץ ,המתח וההבלבול.? אני קמווה שתענוו לי בהקדם, כי אני מיואשת לא יודעת מה לעשות. ביי

יתכן והיא מה שקרוי נטייה ל"דחיינות". היא עשויה לנבוע מחרדת- מבחנים, פרפקציוניזם, או סיבה אחרת. כך או כך, מדוע שלא תפני לשירות היעוץ לסטודנטים במכללתך?! הם ודאי מכירים ומטפלים ברבים כמוך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה