שאלון עבור חרדה מצבית ולחץ בעבודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/09/2006 | 19:15 | מאת: נסים

שלום רב, אני לא יודע אם זה המקום אבל אבל אולי תוכלו לעזור לי. אני סטודנט לתואר שני בתחום משאבי אנוש ובמסגרת התזה אני זקוק לשאלון עבור חרדה מצבית ולחץ בעבודה של עובדים במקום בעבודה. במידה וקיים לכם אבקש בכל לשון של בקשה אם אפשרי לשלוח במייל. תודה מראש נסים

מי שפיתח את המודל המבדיל בין חרדה מצבית לתכונתית, הוא פרופ' צ'רלס שפילברגר מאוניברסיטת דרום פלורידה בארה"ב. תקליק ב"גוגל" ותמצא חומר למכביר, או שתנסה במח' לפסיכולוגיה באוני' ת"א, אצל פרופ' יונה טייכמן, או פרופ' נוח מילגרם. דומני שהם עבדו עם שאלונים אילו.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה