האם זה יכול להיות בגלל לחץ וחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/04/2020 | 21:59 | מאת: דניאל

שלום . האם כאבים בשלפוחית השתן ובאזור שלה , צריבה במתן שתן והשתנה מרובה ,יכולים להיגרם בגלל לחץ וחרדה מזה תקופה ארוכה ? תודה

דניאל, סימפטומים גופניים שונים, עלולים להיגרם או להיות מועצמים כתוצאה מגורמים פסיכולוגיים מודעים ו/או לא מודעים. חלקם שכיחים ונפוצים יותר וחלקם (כמו אלו שאתה מתאר) שכיחים פחות. בכל אופן ובכל מקרה, כשמדובר בסימפטומים גופניים ובמיוחד מהסוג שאתה מתאר, צריך לפנות ולבדוק תחילה את מקורם האפשרי אצל רופא מתאים, או רופא המשפחה. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה ....................... 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה